top of page

Reguli de transport

În procesul transport este necesara o cooperare sigur si eficienta, astfel, ne asteptam ca toate partile implicate sa se pastreze o conduita morala si etica adecvata pentru a se evita orice disconfort atat pentru animalele de companie cat si pentru stapanii acestora.

Spune aceasta pentru ca orice anulare a unei curse poate crea nedoritele costuri aditionale cat si o reorganizare logistica din partea noastra.

Proprietarul unui animal de companie, are sau ar trebui sa aiba in permanenta o grija pentru prietenul sau. Fie ca e acasa, la plimbare sau in concediu, prioritizarea animalului de companie in ceea ce priveste nevoile, atentia si dragostea pentru acesta, nu inceteaza. Si pentru ca bunul tau prieten te insoteste mai peste tot, fie ca alegi sa te muti, sa calatoresti sau pur si simplu doresti sa faci o schimbare in viata lor care implica o deplasare, uneori este imposibil sa il iei cu tine pretutindeni. De acolo, ne ocupam noi, acceseaza serviciile noastre cu incredere si-ti vom transporta animalul tau de companie in cele mai sigure si bune conditii de calatorie.

Inainte de a ne suna pentru rezervarea locului, va rugam sa va asigurati ca starea anumalutului permite deplasarea. Este obligorie vizita la medicul veterinar pentru evaluare, deparazitarea interna si externa, vaccinarile si pasaportul. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa apelati la un medic veterinar din zona de resedinta.

Pentru ca stim cat de important este sa fie alaturi de lucrurile dragi de care acestia sunt atasati, pe toata durata transportului, va rugam sa luati in calcul si pregatirea pentru calatorie. Aceasta implica impachetarea lucrurilor dragi pentru a-i insoti: jucarii de mici dimensiuni marca CE, boluri de apa sau mancare, paturici sau pernute, orice ii poate aduce un plus de siguranta si “acasa” in cusca alocata pentru transport. Nu impachetati lucruri voluminoase, acestea pot reduce considerabil spatiul alocat animalutui dumneavoastra din cusca destinata transportului.

Pentru ca ne pasa, spunem nu telefonului in timpul condusului!

Apreciem grija dumneavoastra fata de prietenul/prietena dumneavoastra pe toata durata transportului, dar sunt in siguranta. Pentru aceasta, daca solicitarile telefonice sunt efectuate strict atunci cand sunt necesare, va multumim.
Pe toata durata pana la destinatie, sunteti avizati punctual cu starea, locatia, distanta parcusa, sau orice alte aspecte specifice pentru derularea transportului si vom incerca sa va aratam si cum se acomodeaza calatorul nostru spre noua lui/ei, casa/locatie/destinatie.

Dorim sa ne asiguram de o derulare eficienta si eficace a transporturilor iar pentru asta, ne rezervam dreptul de a planifica din timp rutele, destinatiile si confirmarile pentru transport.

bottom of page